< class="a13ree-written-headline" data-speed="65" data-loop="0"> FIVEX
Fabricant roman de echipamente tehnologice, linii de asamblare si structuri metalice, dar si de piese si subansamble prelucrate CNC, FIVEX isi fundamenteaza succesul pe jumatate de secol in domeniul industriei prelucrarii metalelor.

De peste 60 de ani alaturi de tine

Ultimul deceniu a fost marcat de transformarea vechii uzine infiintata in anul 1960, intr-o fabrica europeana. Aceasta este dotata cu echipamente si utilaje noi si moderne, de la cei mai cunoscuti producatori din domeniu, folosite in procesele de productie de catre o echipa de 60 de profesionisti. FIVEX se intinde azi pe o suprafata totala de 25 000 mp, din care 7 000 mp sunt acoperiti cu spatii de productie.

Produsele noastre sunt utilizate cu succes intr-un numar mare de industrii: automotive, minerit, energie, logistica, aerospatiala, petrol si gaze, navala, chimica si constructii metalice.

Cunoscuti la nivel international

Capacitatile noastre tehnice si fluxul de productie flexibil si modern ne-au permis sa ne calificam drept fabricant pentru importante companii europene din tari precum: Franta, Germania, Elvetia, Italia, Marea Britanie, Olanda, Norvegia si Luxemburg.

Serviciile noastre

SHOP DRAWING SI PROGRAMARE

PRODUCTIE

Departamente - structuri metalice - pozitia 2

Structuri metalice

Prelucrari mecanice

MONTAJ IN UZINA

Vopsitorie

Departament-controlul calitatii- pozitia 4

Calitate

INSTALARE IN SANTIER

flanse-prelucrate-brunate

ACOPERIREA SUPRAFETELOR METALICE

CONFECTII METALICE