You are here:

Despre noi

CE FACEM IN FIVEX?

Oferim o gamă completă de servicii calitative

Activitatile desfasurate in cadrul uzinei, acopera intreg procesul tehnologic, de la debitare, pana la mentenanta.

13913643_589729837865963_5814834463710788316_o-1024x576

PRODUSELE NOASTRE

10+ ani pe piata. Standarde înalte de calitate. Echipament modern.

Constructii si Infrastructura

Fivex realizeaza o gama diversificata de produse pentru sectorul industrial si civil, de la structuri metalice de orice complexitate, pana la confectii metalice executate la comanda conform cerintelor clientului. Totodata FIVEX monteaza structuri si repere in constructii si infrastructura.

Utilaje Miniere si Terasiere

Fivex produce, monteaza si ofera mentenanta pentru utilaje, subansamble si piese de schimb necesare industriei miniere si extractive.

Utilaje Energetice

Fivex produce, monteaza si ofera mentenanta pentru utilaje, subansamble si piese de schimb necesare in termocentrale, hidrocentrale, centrale eoliene si solare.

Subansamble Mecanice

Fivex produce o gama larga de subansamble mecanice, precum role, elemente de sustinere banda, sasie, batiuri, socluri, carcase, cai de rulare, suporti motor / inductor / frana, brate

Piese Diverse

Fivex produce diverse piese si repere prelucrate si sudate, cum sunt organele de asamblare nestandardizate, bucsi de uzura, leviere, flanse, biele, bielete, brose, tije, suruburi

Cui ne adresam

De ce FIVEX?

Ne propunem sa devenim unul dintre cei mai puternici oem—producatori originali de echipamente din SE Europei in productia de:

In prezent, cei mai importanti clienti ai nostri provin din sectoarele: AUTOMOTIVE, MINERIT, ENERGIE REGENERABILA, RECICLARE, LOGISTICA, PETROL si GAZE, NAVAL, CHIMIC si CONSTRUCTII METALICE.

Fluxul de producție flexibil si modern, alaturi de profesionalismul echipei ne-au transformat intr-un partener de incredere pentru importante companii europene din tari precum: Franta, Germania, Elveția, Italia, Marea Britanie, Olanda, Norvegia și Luxemburg.

silhouette of old conveyor belt at sunset

FIVEX FOLOSEȘTE TOATE RESURSELE NECESARE PENTRU A OFERI PARTENERILOR SĂI CALITATE