You are here:

Termeni si conditii

Termeni și Condiții

Ultima actualizare: 20/04/2024

Bun venit la fivex.ro! Acești Termeni și Condiții reglementează utilizarea site-ului nostru web. Accesând sau folosind acest site web, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții în întregime. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site web.

Utilizarea site-ului

  1. Accesul la Site: Accesul la site este permis pe bază temporară și ne rezervăm dreptul de a-l suspenda, întrerupe sau restricționa fără notificare prealabilă.

  2. Informații personale: Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dvs. personale în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate.

  3. Utilizarea corectă: Nu trebuie să utilizați acest site în scopuri ilegale sau interzise de lege.

Drepturi de autor și proprietate intelectuală

  1. Drepturi de autor: Toate materialele și conținutul acestui site sunt protejate de drepturile de autor și de alte legi privind proprietatea intelectuală.

  2. Utilizarea conținutului: Conținutul acestui site este destinat doar pentru uzul personal. Nu aveți dreptul să copiați, reproduceți, distribuiți sau să utilizați în alt mod materialele acestui site fără acordul nostru scris prealabil.

Limitări de răspundere

  1. Exactitatea informațiilor: Ne străduim să asigurăm că informațiile de pe acest site sunt corecte și actualizate. Cu toate acestea, nu putem garanta exactitatea sau completitudinea acestor informații.

  2. Excludere de răspundere: Utilizarea acestui site este pe riscul dvs. exclusiv. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru orice pierderi sau daune directe, indirecte sau speciale rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui site.

Legislație aplicabilă

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau revizui acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin continuarea utilizării acestui site după orice modificare, sunteți de acord să respectați Termenii și Condițiile modificați.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: office@fivex.ro