FIVEX

Fabricant roman de echipamente tehnologice, linii de asamblare si structuri metalice, dar si de piese si subansamble prelucrate CNC, FIVEX isi fundamenteaza succesul pe jumatate de secol in domeniul industriei prelucrarii metalelor.

Ce facem in FIVEX?

Activitatile desfasurate in cadrul uzinei, acopera intreg procesul tehnologic, de la debitare, pana la mentenanta.

Va puteti adresa, cu incredere, echipei FIVEX pentru urmatoarele tipuri de activitati:

  • Debitare CNC (plasma si oxygaz), mecanica si manuala
  • Prelucrari mecanice CNC si clasice
  • Mecano-sudura
  • Vopsire electrostatica si lichida prin pulverizare
  • Asamblare si Montaj in santier
norway-tunnels
conveyor-belt

Cui ne adresam?

In prezent, cei mai importanti clienti ai nostri provin din sectoarele: AUTOMOTIVE, MINERIT, ENERGIE REGENERABILA, RECICLARE, LOGISTICA, PETROL si GAZE, NAVAL, CHIMIC si CONSTRUCTII METALICE.

Fluxul de producție flexibil si modern, alaturi de profesionalismul echipei ne-au transformat intr-un partener de incredere pentru importante companii europene din tari precum: Franta, Germania, Elveția, Italia, Marea Britanie, Olanda, Norvegia și Luxemburg.

De ce FIVEX?

Ne propunem sa devenim unul dintre cei mai puternici oem—producatori originali de echipamente din SE Europei in productia de:

  • Echipamente tehnologice
  • Linii de producție
  • Structuri de otel
  • Produse prelucrate mecanic
automotive-industry

FIVEX folosește toate resursele necesare pentru a oferi partenerilor săi Calitate

comunicare la timp

asistență post-vânzare

termene fiabile

experiență clienți START-to-END de cea mai bună calitate

Punem pret pe

Orientare spre client Comunicam permanent cu Dumneavoastra, raspunzand prompt la toate cerintele si nevoile Dumneavoastra.

Flexibilitate
Producem exact în conformitate cu desenele Dumneavoastra si ne adaptam procesul de productie in functie de cerintele proiectului.

Profesionalism
Daca sesizam ceva neclar, fiti siguri ca va vom intreba si, daca este posibil, inginerii nostri vor propune soluții.

PRODUSELE NOASTRE

PRODUSE MECANO-SUDATE

Constructii si Infrastructura

Fivex realizeaza o gama diversificata de produse pentru sectorul industrial si civil, de la structuri metalice de orice complexitate, pana la confectii metalice executate la comanda conform cerintelor clientului. Totodata FIVEX monteaza structuri si repere in constructii si infrastructura.

Utilaje Miniere si Terasiere

Fivex produce, monteaza si ofera mentenanta pentru utilaje, subansamble si piese de schimb necesare industriei miniere si extractive.

Utilaje Energetice

Fivex produce, monteaza si ofera mentenanta pentru utilaje, subansamble si piese de schimb necesare in termocentrale, hidrocentrale, centrale eoliene si solare.

PRODUSE PRELUCRATE MECANIC

Subansamble Mecanice

Fivex produce o gama larga de subansamble mecanice, precum role, elemente de sustinere banda, sasie, batiuri, socluri, carcase, cai de rulare, suporti motor / inductor / frana, brate

Piese Diverse

Fivex produce diverse piese si repere prelucrate si sudate, cum sunt organele de asamblare nestandardizate, bucsi de uzura, leviere, flanse, biele, bielete, brose, tije, suruburi